ANVR
SGR
SGRZ
Calamiteitenfonds
IDEAL
Beste prijsgarantie & geen boekingskosten online
TravelXL Reisbureau
040-284 76 00
Wenen

Dit zijn de populairste kerstmarkten in Europa

Geschreven door alfareizen

Dit zijn de populairste kerstmarkten in Europa, ontdek ze met de goedkope stedentrips van Alfa Reizen

 

1. Stedentrip Wenen

De kerstmarkten van Wenen, zoals die op de Rathausplatz, betoveren bezoekers met prachtige versieringen, prachtige ambachten en de geur van geroosterde kastanjes en glühwein, allemaal tegen de achtergrond van keizerlijke architectuur.

Klik hier voor goedkope stedentrips naar Wenen

 

2. Stedentrip Berlijn

De markten van Berlijn, zoals die op de Gendarmenmarkt, bieden een gevarieerd scala aan kraampjes met traditionele ambachten, feestelijke lekkernijen zoals curryworst en een levendige sfeer met livemuziek en entertainment voor alle leeftijden.

Klik hier voor goedkope stedentrips naar Berlijn

 

3. Stedentrip Boedapest

De markten van Boedapest, met name op het Vörösmarty-plein, betoveren met hun op folklore geïnspireerde ambachten, stomende schoorsteencakes en de warmte van Hongaarse gastvrijheid te midden van oogverblindende lichten en schaatsbanen.

Klik hier voor goedkope stedentrips naar Boedapest

 

4. Stedentrip Praag

De markten van Praag, zoals die op het Oude Stadsplein, roepen een sprookjesachtige sfeer op met hun middeleeuwse charme, ingewikkelde houten speelgoed, de geur van honingwijn en het prachtige decor van de Astronomische Klok.

Klik hier voor goedkope stedentrips naar Praag

 

5. Stedentrip Edinburgh.

De markten van Edinburgh, zoals die in de Princes Street Gardens, bieden een Schotse twist met traditionele goederen, stevige gerechten zoals haggis en een feestelijke sfeer versterkt door het decor van het Edinburgh Castle en seizoensevenementen tijdens het winterfestival van de stad.

Klik hier voor goedkope stedentrips naar Edinburgh

 

Ontdek al onze stedentrips hier

Copyright © Alfa reizen 2023 - 2024 | Inloggen